DomovVarnost pri deluVarstvo pred požaromVarnost na gradbiščihVarovanje okoljaKontaktGalerija
 

2013
16
JUL
V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD!


POZOR! Pričel je veljati nov pravilnik o obveznem takojšnjem prijavljanju poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD na predpisanih obrazcih Pravilnik je objavljen v Uradnem listu RS št. 54/2013.

uredil : Franc Sterle
Datum objave : Torek, 16 Julij 2013 08:07

V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD! V veljavi je nov pravilnik o obveznosti takojšnjega prijavljanja poškodb pri delu, poklicnih bolezni in nevarnih pojavov IRSD!

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporarabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije